`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 361 Een kus voor de camera & Gewoon voor de show

Bouquet extra Nr 361 Een kus voor de camera & Gewoon voor de show
Bouquet extra Nr 361 Een kus voor de camera & Gewoon voor de show
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Een kus voor de camera - Leah Ashton
Ze valt toch niet zomaar voor de eerste de beste filmster?
Ruby is dol op haar werk als productiecoördinator. Lekker praktisch, duizend-en-een dingen regelen op de set. Als steracteur Dev Cooper belangstelling voor haar toont, laat ze zich niet afleiden. Hij mag dan beroemd en oogverblindend knap zijn, de roddels over zijn privéleven zijn niet mis. En dus houdt ze de boot af. Al blijft ze het zich afvragen: wat betekenen die lange, hunkerende blikken toch die hij voortdurend op haar werpt?

Gewoon voor de show - Charlotte Phillips
`Maak je maar geen zorgen. Ik slaap wel op de bank.'
Wat is Dan Morgan eigenlijk van Emma? Een werkbuddy, een nepvriendje, haar eeuwige introducé? Ze helpen elkaar op zakelijk gebied, en ze houdt haar zeurende ouders tevreden. Wel erg handig, dus. Jammer alleen dat ze echt verliefd op hem is terwijl hij hun relatie ziet als een werkdingetje. Waarom zou ze zichzelf eigenlijk nog langer kwellen? Ze maakt het uit, eh… zegt de regeling op. Maar dan laat Dan zich van een totaal andere kant zien...

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN