`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 359 Flirt met gevaar & Lesje losbandigheid

Bouquet extra Nr 359 Flirt met gevaar & Lesje losbandigheid
Bouquet extra Nr 359 Flirt met gevaar & Lesje losbandigheid
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 359

Flirt met gevaar - Joss Wood
Kijken mag, maar aanraken niet... 
Beveiliger Noah Fraser zit opgezadeld met een lastige klus: de bewaking van sexy diamantairsdochter Morgan. Dat hij daarvoor met haar mee moet naar societyfeestjes is niet het ergste. Hij zal ook nog bij haar moeten intrekken. En nu maakt ze hem duidelijk dat ze het echt helemáál geen probleem zou vinden samen met hem in haar jacuzzi te gaan bubbelen. Hoe hij dan zijn hoofd - en zijn lichaam - koel moet houden, vertelt ze er niet bij. Terwijl afleiding in zijn beroep dodelijk kan zijn!

Lesje losbandigheid - Christy Mckellen
Ze wist niet dat kunst zo meeslepend kon zijn!
Dat interview met kunstenaar Xander Heaton gaat er gewoon komen, heeft journaliste Jess zich voorgenomen. Door zijn wilde, losbandige reputatie laat ze zich echt niet afschrikken! Haar baan hang er immers vanaf. Helaas gaat het direct al mis. Als ze hem vraagt of het waar is dat hij met al zijn modellen naar bed gaat, zegt hij dat hij daar alleen antwoord op geeft als zij voor hem model wil staan. Ze moet een paar keer slikken voordat ze een besluit neemt. Wat natuurlijk niets met zijn goddelijke lichaam te maken heeft.

Voor meer informatie: Zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN