`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 358 Vader om te zoenen & Een baby op elke arm

Bouquet extra Nr 358 Vader om te zoenen & Een baby op elke arm
Bouquet extra Nr 358 Vader om te zoenen & Een baby op elke arm
1.75
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra nr 358 Voor het eerst papa 

Vader om te zoenen - Susan Meier

Hoe kan hij haar ervan overtuigen dat hij een geweldige vader is?
Met zijn knappe uiterlijk en onweerstaanbare charme kan de steenrijke Max Montgomery aan elke vinger wel tien vrouwen krijgen. Helaas is Kate de enige vrouw met wie hij zijn leven zou wil delen, en hij heeft zich erbij moeten neerleggen dat hun relatie voorbij is. Totdat hij haar toevallig tegen het lijf loopt en ontdekt dat het meisje dat zo vrolijk naast haar huppelt sprekend op hem lijkt. Dan besluit hij alles op alles te zetten om het hart te veroveren van moeder én dochter!

Een baby op elke arm - Susan Meier
Zorgen voor twee kan best heel leuk zijn...
Sinds hij in zijn eentje voor zijn babytweeling moet zorgen, komt Chance Montgomery nauwelijks aan slapen toe. Gelukkig komt de onervaren maar heel kordate Tory hem helpen. Terwijl ze samen luiers verschonen en flesjes opwarmen, voelt hij zich steeds meer tot haar aangetrokken. Dat lijkt wederzijds, maar waarom doet ze zo geheimzinnig over wat ze in haar vrije tijd uitvoert? Verbergt ze soms iets voor hem?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN