`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 357 Verleiding backstage & Smullen van de liefde

Bouquet extra Nr 357 Verleiding backstage & Smullen van de liefde
Bouquet extra Nr 357 Verleiding backstage & Smullen van de liefde
2.00
InStock
Voorraad: 2
Deel 1 Verleiding backstage - Louisa George
Verleiden of verleid worden, dat is de kwestie..
Popster Nate Munro komt net van het podium af als hij zijn jeugdliefde, Sasha Sweet, tegen het lijf loopt. Anders dan de groupies die voortdurend om hem heen hangen heeft zij geen enkele belangstelling voor een wilde nacht. Nee, Sasha is alleen naar zijn concert gekomen om hem iets persoonlijks te vragen. Iets wat niets met zijn goddelijke lichaam te maken heeft. Echt. Totaal. Niets! Hm...wie wil ze nou eigenlijk overtuigen? 

Deel 2 Smullen van de liefde - Louisa George
Hij is om je vingers bij af te likken!
Cupcakes, fruitkebabs, roti's, quinoa... Cassie stort zich vol overgave op haar cateringbedrijfje Sweet Treats, zodat ze zich niet bezig hoeft te houden met de liefde. Ook sexy Jack Brennan, de filmmaker die bij haar aanklopt om het bruiloftsdiner voor zijn zusje te verzorgen, hoeft zich niets in het hoofd te halen. Maar kan iemand hem vertellen dat hij dan wel moet ophouden met haar steeds zo broeierig aankijken, of nog erger: zo te kussen?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN