`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 354 Bakken met liefde & Een huis vol dromen

Bouquet extra Nr 354 Bakken met liefde & Een huis vol dromen
Bouquet extra Nr 354 Bakken met liefde & Een huis vol dromen
1.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr. 354 
Bakken met liefde - Raye Morgan

Jill Darling probeert een eigen bakkerij van de grond te krijgen en ondertussen voor haar onstuimige peutertweeling te zorgen als Connor McNair ineens weer opduikt in haar leven. Vroeger was hij de beste vriend van haar ex, Brad, én degene die haar vertelde dat die van haar wilde scheiden. Nu biedt hij zijn hulp aan met bakken en op de kinderen passen. Wat zit daar nu achter? Hij heeft toch niet wéér een vervelende boodschap van Brad?

Een huis vol dromen - Cara Colter
Architect Brendan heeft zijn hart gesloten voor de liefde, om een heel goede reden, vindt hij zelf. In plaats daarvan stort zich helemaal op zijn werk, en daarvoor heeft hij zijn slaap hard nodig. Daarom staat hij beslist niet te juichen als hij uit bed gebeld wordt, nota bene om een katje naar een opvang te brengen! Tot het moment dat Nora, de eigenares van de opvang, haar deur voor hem opendoet en met haar mooie ogen dwars door hem heen kijkt...

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN