`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 353 Oprecht niet verliefd & Flirten op het feest

Bouquet extra Nr 353 Oprecht niet verliefd & Flirten op het feest
Bouquet extra Nr 353 Oprecht niet verliefd & Flirten op het feest
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 353

Oprecht niet verliefd -  Nicola Marsh
Take the money and run!
Is Cash nou een vreselijke egotripper of is hij toch, eh… wel lief? Eigenlijk zou Lucy daar helemaal niet mee bezig moeten zijn. Ze hoeft alleen maar het zwijmelende vriendinnetje van Cash te spelen, met hem meedoen aan die belachelijke Valentijnswedstrijd en het geld opstrijken. Niet dat overkomen als het verliefde droomstelletje hen erg veel moeite kost. Zeker niet na die kus. Die hij haar opdrong. Min of meer... 

Flirten op het feest -  Kimberly Lang
Ze is zó niet van plan om zich te laten meeslepen...
New Orleans lijkt Jamie echt een goede plek om een nieuwe start te maken na haar dramatisch geëindigde relatie. Een kamer heeft ze al gevonden, nu nog een baan. En een man? Nou nee, daar zit ze nog steeds niet echt om te springen. Maar dan loopt ze tijdens het opzwepende Mardi Gras, het grootste straatfeest ter wereld, Colin Raine tegen het onwaarschijnlijk mooie lijf. Ze wíl wel afstand bewaren, maar hoe doe je dat als je tegen elkaar aan wordt gedrukt? 

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN