`
romannetjeshoekje
Je bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op je verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

Bouquet extra Nr 351 Met de deur in huis & O, wat een nacht

Bouquet extra Nr 351 Met de deur in huis & O, wat een nacht
Bouquet extra Nr 351 Met de deur in huis & O, wat een nacht
2.00
InStock
Voorraad: 1
Bouquet extra nummer 351

Met de deur in huis - Liz Fielding

Zijn voorstel overschrijdt echt alle grenzen... 
Makelaar Natasha Gordon is verbijsterd als ze te horen krijgt dat een oud landhuis door haar toedoen onverkoopbaar is geworden. Er is maar één ding dat ze kan doen om haar reputatie te redden, en dat is het alsnog zien te verkopen. Onvoorzien obstakel daarbij vormt de eigenaar, de sexy maar ongenaakbare Darius Hadley. Die is namelijk nog steeds razend om wat er is gebeurd. Maar moet ze daarom dat extravagante voorstel dat hij haar doet zomaar accepteren? 

O, wat een nacht - Mira Lyn Kelly
Dus dát noemen ze een nacht om nooit te vergeten!
Welgeteld één nacht duurde het droomavontuur in Las Vegas tussen de dartele Darcy en de steenrijke player Jeff. Niet lang daarna staat ze plotseling in zijn kantoor - zwanger en wel. Hij wil haar dolgraag in zijn huis en in zijn bed hebben, maar helaas heeft zij totaal andere plannen. Dus blijft hem niets anders over dan zijn verleidingskunsten in te zetten. En ditmaal zal hij zichzelf moeten overtreffen, als hij niet wil dat de vrouw van zijn dromen ervandoor gaat! 

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN