`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 346 Een zoen van de juf & Helemaal ondersteboven

Bouquet extra Nr 346 Een zoen van de juf & Helemaal ondersteboven
Bouquet extra Nr 346 Een zoen van de juf & Helemaal ondersteboven
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 346 

Een zoen van de juf - Cara Colter
Voor wie was die lieve blik dan wél bedoeld?
Ben Anderson heeft zijn handen vol aan zijn neefje, dat sinds kort bij hem woont. En nu moet hij ook nog op het matje komen bij diens onderwijzeres, Miss Maple, een lelijke oude heks volgens Kyle. Met lood in de schoenen gaat hij erheen - om dan met open mond naar de beeldschone brunette te staren die daar op hem zit te wachten. Als hij weer een woord kan uitbrengen, vraagt hij haar uit. Tot zijn verbazing stemt ze toe. Helaas om een heel andere reden dan hij dacht...

Helemaal ondersteboven - Marion Lennox
Hij kan zijn ogen niet van haar afhouden!
Allie heeft een bijzonder beroep: elke avond hangt ze in een roze glitterpakje aan de trapeze. Maar nu dreigt het circus waarin ze is opgegroeid failliet te gaan - de bank, in de persoon van Mathew Bond, is meedogenloos! Gelukkig weet ze de koele bankier zo ver te krijgen dat hij haar nog twee weken respijt geeft. Sterker nog, als ze hem dat vraagt, is hij zelfs bereid om als spreekstalmeester in de piste te gaan staan. Wat kan daar nu achter zitten?

Voor meer informatie: Zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN