`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 344 Veel liefs uit Parijs & Gevallen voor hem

Bouquet extra Nr 344 Veel liefs uit Parijs & Gevallen voor hem
Bouquet extra Nr 344 Veel liefs uit Parijs & Gevallen voor hem
1.75
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra nummen 344 
Veel liefs uit Parijs – Jessica Hart
Denk je aan Parijs, dan denk je aan de liefde...
Voor een documentaire gaat Clara op zoek naar de meest romantische plek ter wereld. Haar vriendinnen zijn stikjaloers! Zeker als ze horen dat haar medepresentator de razend aantrekkelijke Simon Valentine is. Helaas blijkt Simon niet in romantiek te geloven. En dat kan natuurlijk niet met zo'n onderwerp! Misschien dat een weekend voor twee in dé stad van de liefde hem op andere gedachten kan brengen. Oui, Paris!

Gevallen voor hem – Helen Lacey
Dat hij zo knap is, maakt haar echt niet minder boos!
Callie pakt elke klus aan om het hoofd boven water te houden. Ook voor paardrijlessen aan weerbarstige pubers draait ze haar hand niet om. Maar nu heeft ze een wel heel lastige leerling, een meisje dat alle regels aan haar laars lapt. En wat erger is, haar vader komt ook nog eens verhaal halen als zijn dochter van het paard is gevallen. Ook al ziet die vader er best leuk uit - of eigenlijk meer dan leuk - als hij oorlog wil, kan hij oorlog krijgen!

Voor meer informatie : zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN