`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 342 Liefde op het landgoed & Een echt wonder

Bouquet extra Nr 342 Liefde op het landgoed & Een echt wonder
Bouquet extra Nr 342 Liefde op het landgoed & Een echt wonder
0.75
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra 342
Liefde op het landgoed - Jessica Hart

Zúlke blauwe ogen zouden verboden moeten worden!
Frith heeft haar leven al helemaal uitgestippeld: in drie stappen carrière maken, en dan een relatie met een rustige, betrouwbare man. En daarmee bedoelt ze dus niet de knappe maar onuitstaanbare George Challoner, beheerder van het landgoed waar ze werkt. Die leidt haar alleen maar af met zijn practical jokes, en bovendien vertrouwt ze knappe mannen niet. Tot zich ineens een familiecrisis voordoet en George zich van een heel andere kant laat zien…

Een echt wonder - Lilian Darcy
Ze dacht dat hij geen kinderen wilde!
Waarom heeft Devlin, de man op wie Jodie al sinds haar zestiende verliefd is, opeens een baby in zijn armen? Ze staat gewoon versteld! Hij heeft haar immers duidelijk gemaakt dat hij niet van plan was zich ooit te settelen, dus dat een korte affaire alles was wat hij haar kon bieden. Wat is er in hemelsnaam gebeurd in de maanden dat zij na een auto-ongeluk in coma lag? En trouwens... van wie is die baby?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN