`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 341 Véél te sexy & Verleiding in stijl

Bouquet extra Nr 341 Véél te sexy & Verleiding in stijl
Bouquet extra Nr 341 Véél te sexy & Verleiding in stijl
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra nummer 341

Véél te sexy -  Kimberly Lang
Altijd bruidsmeisje, nooit de bruid...
Of Marnie het niet erg vindt om altijd alleen maar bruidsmeisje te zijn op de bruiloft van haar vriendinnen? Nou, totaal niet! Haar carrière is veel belangrijker. Voor types als Dylan Brookes heeft ze al helemaal geen tijd. Knap, rijk en succesvol - een en al buitenkant dus. Als hij haar de baan aanbiedt waar ze al zo lang naar op zoek is, moet ze even nadenken. Ach, door een goddelijk mannenlichaam laat ze zich echt niet van de wijs brengen, dus... waarom niet?

Verleiding in stijl - Nicola Marsh
Lust en zaken, gaat dat wel samen?
Sapphire wordt gevraagd om de sieraden te leveren voor een show van Fourde Fashion. Zo'n kans kan ze niet laten liggen! Dat geldt helaas niet voor de eigenaar van deze modegigant, Patrick Fourde, die toevallig een jeugdliefde van haar is. Nou ja, ze vindt hem nog steeds razend aantrekkelijk, maar het is beter om hun relatie puur zakelijk houden. Gewoon uit zelfbescherming. Maar dan ontdekt ze hoe heerlijk een vrijpartij met Patrick is... Moet ze hem dan tóch een kans geven?

Voor meer informatie: Zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN