`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 340 Dromen van Rome & Romance in Rimini

Bouquet extra Nr 340 Dromen van Rome & Romance in Rimini
Bouquet extra Nr 340 Dromen van Rome & Romance in Rimini
1.75
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Dromen van Rome - Lucy Gordon
Een nacht om nooit te vergeten...
Normaal doet Charlotte dat soort dingen natuurlijk niet. Maar ja, ze was nu eenmaal in het romantische Rome, en na het schokkende bericht over haar familie wilde ze het liefst vluchten in een paar sterke armen. En hij was natuurlijk wel erg aantrekkelijk, de Italiaanse wijnboer Lucio, en die sterke armen voelden wel heel fijn aan. Toch dacht ze hem na hun nacht samen niet nog een keer tegen te komen - en al helemaal niet onder deze omstandigheden...

Romance in Rimini - Rebecca Winters
Een donkere wolk boven het zonovergoten Rimini...
De Italiaanse tycoon Leon Malatesta doet alles om zijn dochtertje te beschermen tegen opdringerige paparazzi. Als hij hoort dat er een mysterieuze vrouw in de stad overal vragen over hem stelt, besluit hij haar persoonlijk weg te jagen. Eenmaal oog in oog met de onbekende, staat hij als aan de grond genageld. Niet alleen door haar schoonheid, maar ook door een opvallende gelijkenis met iemand die hij heel goed kent!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN