`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 339 Meeting in Manhattan & Roekeloze actie

Bouquet extra Nr 339 Meeting in Manhattan & Roekeloze actie
Bouquet extra Nr 339 Meeting in Manhattan & Roekeloze actie
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 339 Wedding bells

Meeting in Manhattan – Heidi Rice
Is het echt waar dat bad girls meer plezier hebben?
Nee, het was niet netjes wat Gina heeft gedaan. Maar ze heeft er écht spijt van dat ze de broer van haar beste vriendin, Marnie, heeft verleid terwijl die nota bene op het punt stond te gaan trouwen. Daarom is ze blij dat hij voor de bruiloft van zijn zus naar New York komt. Kan ze hem eindelijk haar excuses aanbieden! Maar daar moet hij haar wel de kans voor geven. En haar dus niet diep in de ogen kijken en in haar oor fluisteren dat hij inmiddels vrij is...

Roekeloze actie – Robyn Grady
Beslist geen katje om zonder handschoenen aan te pakken...
In de wereld van het grote geld voelt Mitch Stuart zich prima thuis. Maar nu, op het belangrijkste punt in zijn carrière, moet hij wel het hoofd koel zien te houden. Dus is het niet handig als hij zich door een prachtige vrouw laat betoveren die hem smeekt haar petshop te redden. Nee, hij kan zich beter maar niet laten inpakken door haar zachte spinnende stem, mysterieuze ogen en soepele lichaam. Want als hij niet oppast, ontwaakt hij uit deze droom met een enorme kater!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN