`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 336 De mooiste match & Minnaar op proef

Bouquet extra Nr 336 De mooiste match & Minnaar op proef
Bouquet extra Nr 336 De mooiste match & Minnaar op proef
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra nummer 336 

De mooiste match - Shirley Jump

Een date met de vijand?
Dertig huwelijken in één jaar! Marnies relatiebemiddelingsbureau is echt succesvol. En ook voor haar moeder, sinds een paar jaar weduwe, heeft ze een leuke nieuwe man weten te vinden. Helaas blijkt die de stiefvader van Jack Knight te zijn, de meedogenloze investeerder die de drukkerij van haar vader te gronde richtte. Overal waar Marnie is, duikt Jack op in zijn zilverkleurige sportwagen. Terwijl ze helemaal niet zit te wachten op de verwarrende gevoelens die de knappe zakenman hij bij haar oproept!

Minnaar op proef - Michelle Douglas
Opeens ziet ze hem met heel andere ogen...
Eén gepassioneerde kus - meer is er tussen Ben en Meg niet gebeurd. Daar schrokken ze allebei zo van, dat ze maar gewoon vrienden zijn gebleven. Nu heeft Meg een kinderwens - alleen geen relatie. Wat is er dan logischer dan haar beste vriend te vragen of hij haar wil helpen moeder te worden? Ben stemt toe - op één voorwaarde. Een voorwaarde die haar aan het blozen maakt en waardoor ze hem opeens heel anders gaat zien..

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN