`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 327 Spanning & sensatie - Flirten onder de sterren

Bouquet extra Nr 327 Spanning & sensatie - Flirten onder de sterren
Bouquet extra Nr 327 Spanning & sensatie - Flirten onder de sterren
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Spanning & sensatie - Susan Stephens
Als je blijft slapen, mag je mijn dagboek lezen…
Holly's nieuwe baan bij het hipste blad van Londen leek een superkans. Léék, want nu blijkt dat het over en uit is als ze niet snel met een succesrubriek komt. Gelukkige bijkomstigheid is dat de combinatie seks, spanning en tragiek goed verkoopt. En van dat laatste is er genoeg in Holly's leven. Die andere elementen moet ze er dus maar bij verzinnen. Of kan die spannende Argentijn, Ruiz Acosta, die telkens voor haar opduikt, haar misschien een beetje op weg helpen?

Flirten onder de sterren - Amy Andrews
Ze zouden een gat in de lucht moeten springen!
Kent Nelson heeft de opdracht gekregen om een fotoreportage te maken van de Australische outback, en Sadie mag mee om de beroemde fotograaf te interviewen. Dan is het toch fijn dat híj op mollig valt en zij een perfect rubensfiguur heeft? Of dat zíj na een vervelende relatie wel toe is aan iets nieuws? Nou nee. Het blijkt al direct dat ze elkaar niet kunnen uitstaan. Jammer dan. Ze zullen toch samen zo'n drieduizend kilometer moeten afleggen...

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN