`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 321 Flirten in Rome & Sensationele vergissing

Bouquet extra Nr 321 Flirten in Rome & Sensationele vergissing
Bouquet extra Nr 321 Flirten in Rome & Sensationele vergissing
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 321
Flirten in Rome - Kate Hardy
Dat Italiaanse accent is zó sexy! 
Ella had al zo'n geluk dat ze met haar winnende lot een trip naar Rome kon maken. En dan wordt ze daar ook nog rondgeleid door een ongelooflijk knappe, charmante gids. Bijna te mooi om waar te zijn, maar ach, waarom zou ze er niet gewoon van genieten? Dus flirt ze naar hartenlust met haar gids, gaat ze na de tour met hem uit eten en nodigt ze hem 's avonds uit op haar hotelkamer. Wat er dan tussen hen ontstaat, is pure passie. Op de dag van haar vertrek blijkt echter dat ze zich totaal in hem heeft vergist...

Sensationele vergissing  - Kimberly Lang
Ze zou haar wilde leven toch beteren? 
O nee, denkt Lorelei als ze wakker wordt in een vreemd bed. Ze ligt naast de laatste man op aarde met wie ze iets zou moeten beginnen. Een slechtere keus dan Donovan St. James had ze niet kunnen maken, want hij mag er dan uitzien als een Hollywood-acteur, hij is wél een door de wol geverfd journalist, altijd op zoek naar een sensationeel verhaal. Terwijl zij als rebelse erfgename het perfecte onderwerp is voor de tabloids!

Voor meer informatie:Zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN