`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 320 Thuis in de oase & Assepoester wordt prinses

Bouquet extra Nr 320 Thuis in de oase & Assepoester wordt prinses
Bouquet extra Nr 320 Thuis in de oase & Assepoester wordt prinses
2.00
InStock
Voorraad: 1
Bouquet extra Nr 320
Thuis in de oase - Carol Grace

Ze wist niet dat hij ook iets in háár zag...
Al zolang ze voor hem werkt, is Claudia Bradford smoorverliefd op haar baas, sjeik Samir Al-Hamri. Hij neemt haar mee naar zijn thuisland, het exotische oliestaatje Tazzatine, om een belangrijke fusie te regelen. En zijn langverwachte verloving, met de dochter van een bevriende familie... Hoe moeilijk het haar ook valt om hem gelukkig te zien met iemand anders, ze vindt het ook erg voor hem als de verloving wordt afgeblazen. Tot hij bekent dat hij iets heel anders in haar ziet dan alleen zijn gewaardeerde assistente...

Assepoester wordt prinses - Jennie Adams
Aangezien worden voor de verloofde van een prins. Droomt Melanie nou of is ze wakker?
Eerst denkt Melanie dat ze in een sprookje terecht is gekomen. Ze wordt wakker in een privévliegtuig en hoort het personeel haar taxichauffeur aanspreken met 'Hoogheid'. Wás het dan geen echte taxi die haar naar het vliegveld bracht voor een doodgewone vlucht naar Sydney? Stukje bij beetje wordt duidelijk dat er sprake is van een persoonsverwisseling. Alleen, prins Rikardo van Brastonia is niet van plan haar zomaar te laten gaan!

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN