`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 316 Het perfecte plaatje & Rebel getemd

Bouquet extra Nr 316 Het perfecte plaatje & Rebel getemd
Bouquet extra Nr 316 Het perfecte plaatje & Rebel getemd
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Seriedelen van de miniserie Falcon dynastie
Van de broers Falcon wordt verwacht dat ze zich laten leiden door hun hoofd en niet door hun hart. Maar al snel ontdekken ze dat echte liefde zich niet op een zijspoor laat zetten! 

Deel 3 Het perfecte plaatje - Lucy Gordon
Sinds acteur Travis Falcon door de tabloids is gespot in een bar met een lapdancer, is zijn populariteit gekelderd. Gelukkig is zijn collega Charlene bereid in het openbaar voor zijn geliefde te spelen. Achter de schermen zijn ze natuurlijk gewoon vrienden. Dat blijkt echter steeds ingewikkelder te worden...

Deel 4 Rebel getemd - Lucy Gordon
Als journaliste Perdita op een list zint om de societybruiloft van de Falcons binnen te dringen, loopt ze tegen Leonid Falcon op. Hij is op zoek naar een nepdate om mee te nemen naar de bruiloft van zijn broer. Plan geslaagd! Alleen had ze niet verwacht dat ze hopeloos verliefd op hem zou worden. En zal hij haar haar verraad vergeven als hij haar sappige artikel in een roddelblad ziet?

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN