`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 315 In de Griekse zon & Een beetje bruid

Bouquet extra Nr 315 In de Griekse zon & Een beetje bruid
2.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra 315
In de Griekse zon - Nina Harrington

Lexi heeft een opdracht gekregen om je vingers bij af te likken: een biografie schrijven over een legendarische filmster op het Griekse eiland Paxos! Het succes ervan hangt echter af van de medewerking van de knappe, mysterieuze Mark Belmont, de zoon van de diva. Die vertikt het echter de familiegeheimen aan haar neus te hangen. Terwijl zij hem juist heel graag beter wil leren kennen, al zal niet alles geschikt zijn voor publicatie. Hoe gaat ze dat aanpakken?

Een beetje de bruid - Cara Colter
Al denkt Molly dat liefde niet voor haar is weggelegd, toch móét ze de beeldschone bruidsjurk eventjes aanpassen die geschonken is aan de liefdadigheidsinstelling waarvoor ze werkt. Maar dan zit de rits muurvast. Help! De enige die haar uit deze wolk van satijn en zijde kan bevrijden, is Houston, haar nieuwe baas - de knapste en tevens de humeurigste man die ze ooit heeft ontmoet...

Voor meer informatie: zie foto 2
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN