`
romannetjeshoekje

Bouquet extra Nr 303 Verliefd op de bruidegom & Verscholen paradijs

Bouquet extra Nr 303 Verliefd op de bruidegom & Verscholen paradijs
Bouquet extra Nr 303 Verliefd op de bruidegom & Verscholen paradijs
1.00
OutOfStock
Voorraad: 0
Uitverkocht

Stuur me een bericht wanneer dit product op voorraad is:
Bouquet extra Nr 303 
Verliefd op de bruidegom - Barbara Hannay

Zoe is dolenthousiast als haar vriendin Bella haar vraagt bruidsmeisje te zijn bij haar grootse bruiloft op het platteland. Wat een pech als ze op weg naar het landgoed waar het huwelijk zal plaatsvinden een lekke band krijgt. Net als ze om hulp wil bellen, verschijnt gelukkig haar redder in de nood: lang, knap, onweerstaanbaar charmant - in één woord de man van haar dromen. Even later ontdekt ze wie hij is: de bruidegom!

Verscholen paradijs - Raye Morgan
Haar jetsetleventje komt Shayna Pierce opeens zo leeg voor, dat ze besluit zich even terug te trekken op het exotische eiland Ranai. Daar ontmoet ze de knappe Marco DiSanto, met wie ze een aantal nachten vol passie doorbrengt. Weer thuis, ontdekt ze dat die niet zonder gevolg zijn gebleven, en ze haast zich terug naar Ranai om hem dat te vertellen. Tot haar ontzetting beweert hij zich niets van hun affaire te herinneren...

Voor meer informatie: zie foto 2
 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie>> Privacy & Cookiebeleid.
SLUITEN